Μπαρμπουνια με Μουστάρδα και Δενδρολίβανο
-
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια. Τα πλένουμε καλά και τα στραγγίζουμε. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε σε μέτρια πλατιά κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά.
Περιχύνουμε τα λάδι χτυπημένο ελαφρώς με την μουστάρδα, το σκόρδο, το ούζο και τον χυμό λεμονιού. Ανεβάζουμε τη φωτιά στο μέτριο και αφήνουμε τα ψάρια να βράσουν στον ζωμό τους.
Αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε με λίγο ζεστό νερό. Πασπαλίζουμε με δενδρολίβανο, αφήνουμε άλλα 2-3 λεπτά και σερβίρουμε.