Falang Database driver not enabled

Τηλ:(+30) 26610 33600-01

Μπαρμπουνια με Μουστάρδα και Δενδρολίβανο


  • Μερίδες:

    4 - 6
  • Χρόνος Εκτέλεσης:

    12 λεπτά
  • Υλικά:

          6 μπαρμπούνια μεγάλα

    1 λεμόνι (τον χυμό του)

    1 κουτ. της σούπας μουστάρδα

    1 σφηνάκι ούζο

    1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη

    ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

    Δενδρολίβανο

    Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

  • Εκτέλεση:

    Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια. Τα πλένουμε καλά και τα στραγγίζουμε. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε σε μέτρια πλατιά κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά.

    Περιχύνουμε τα λάδι χτυπημένο ελαφρώς με την μουστάρδα, το σκόρδο, το ούζο και τον χυμό λεμονιού. Ανεβάζουμε τη φωτιά στο μέτριο και αφήνουμε τα ψάρια να βράσουν  στον ζωμό τους.

    Αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε με λίγο ζεστό νερό. Πασπαλίζουμε με δενδρολίβανο, αφήνουμε άλλα 2-3 λεπτά και σερβίρουμε.

  • Πηγή: Cook Book

footer logo

Επικοινωνία

Κεντρικό κατάστημα Κέρκυρας
 

 (+30) 26610 33600
(+30) 26610 22752
 2ο χλμ. Εθν. Πέλεκα (Δ.Ε.Η. Αλεπού)