Λουκάνικα με Καραμελωμένα Κρεμμύδια
-
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε την σάλτσα με τα καραμελωμένα κρεμμύδια : σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε τηγάνι με το λάδι για 2-3 λεπτά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να καραμελώσει το κρεμμύδι. ( θα χρειαστούν 2-3 λεπτά επιπλέον). Σβήνουμε με το ουίσκι και την γούστερ σος. Αφήνουμε τη σάλτσα στην άκρη της ψησταριάς για να διατηρείται ζεστή. Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά το χαλούμι (ίσα να ζεσταθεί και να μαλακώσει) και τα λουκάνικα και από τις δύο μεριές. Απλώνουμε επάνω στο ένα ψωμάκι τη σάλτσα με τα κρεμμύδια, το χαλούμι και το λουκάνικο, σκεπάζουμε με το άλλο ψωμάκι και σερβίρουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.