Γαλοπούλα με Αρωματικό Βούτυρο
-
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα υλικά της μαρινάδας για 5 λεπτά, ρίχνουμε 1 λίτρο νερό και βάζουμε μέσα το κρέας. Μαρινάρουμε για 3 ώρες στο ψυγείο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το αρωματικό βούτυρο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 1800C. Βγάζουμε τα στήθη από την μαρινάδα, τα στεγνώνουμε, ανασηκώνουμε την πέτσα τους και γεμίζουμε με το βούτυρο. Τα τυλίγουμε με το προσούτο και βάζουμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί.
Σκεπάζουμε το ταψί με το χαρτί και αλουμινόχαρτο, περιχύνουμε με το μέλι και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα.