Ψαρονέφρι με Μανιτάρια
-
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας μαζί με το δενδρολίβανο, το θυμάρι και το μείγμα μπαχαρικών. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι και το σκόρδο, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα γυρίζουμε κα2-3 βόλτες και σβήνουμε με το κονιάκ και το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγομαγειρεύουμε το φαγητό για μισή ώρα. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το σερβίρουμε σκέτο ή με λευκό ρύζι.